Muschiulet de porc in sos de smantana si alune - Retete Culinare

Muschiulet de porc in sos de smantana si alune


Iti trebuie:
  • 1 bucata muschiulet de porc
  • 250 g alune
  • 6 mandarine
  • 150 g unt
  • 8 linguri smantana pentru gatit
  • 1 lingura faina
  • sare
  • piper
  • 1 legatura tarhon
Pregatesti asa:
  1. Speli bine muschiul de porc, il tamponezi cu un servet de bucatarie, il condimentezi cu sare si piper si il pui pe o tigaie grill sa se rumeneasca frumos pe toate partile.
  2. Pregatesti un vas de yena, in care tai cubulete 100 g unt, adaugi o cana de supa de legume si asezi muschiuletul in tava.
  3. Dai totul la cuptor, avand grija ca din cand in cand sa stropesti muschiuletul cu sosul format in tava.
  4. Pui restul de unt la incins.
  5. Adaugi si faina avand grija sa amesteci continuu pentru a nu se forma cocoloase.
  6. Adaugi apoi si smantana lichida, continuand sa amesteci usor pentru a evita formarea cocoloaselor.
  7. Adaugi zeama de la o mandarina, 200 g alune sfaramate, lasi sosul sa dea in cateva clocote, dupa care adaugi in sos muschiuletul de porc taiat felii.
  8. La final, presari deasupra tarhon tocat marunt.
  9. Servesti preparatul cu felii de mandarina prajite in unt circa 1 minute impreuna cu restul de alune maruntite.
  10. Pofta buna!

Muschiulet de porc in sos de smantana si alune


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Muschiulet de porc in sos de smantana si alune "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Muschiulet de porc in sos de smantana si alune - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.