Chiftele festive - Retete Culinare

Chiftele festive


Iti trebuie:
  • 1 kg carne tocata de pui
  • un praf de scortisoara
  • sare
  • piper
  • un varf de cutit de ghimbir ras
  • 2 linguri sos de soia
  • 2-3 linguri faina
  • 1 ou
Pentru sos iti trebuie:
  • 1 cutie compot de ananas
  • 2-3 linguri sos de soia
  • putin ghimbir ras
  • 2-3 linguri zahar brun
  • 2 linguri otet balsamic
  • 1 lingura amidon
Pregatesti asa:
  1. Intr-un bol mai inalt amesteci carnea tocata de pui cu scortisoara, ghimbirul, sosul de soia, faina, oul, sare si piper si amesteci bine pana cand obtii o compozitie omogena.
  2. Cu mana umeda modelezi chiftelute pe care le asezi intr-o tava tapetata cu hartie de copt.
  3. Dai chiftelele la cuptor pentru aproximativ 1 ora.
  4. Pentru sos, incingi o tigaie adanca in care pui zeama de la compotul de ananas si zaharul brun si lasi pana cand zaharul se topeste complet.
  5. Adaugi in ploaie amidonul avand grija sa amesteci energic cu un tel pentru a nu se forma cocoloase.
  6. Pui in sos chiftelulele de pui, ananasul din compot taiat cubulete, sosul de soia, putin ghimbir, otetul balsamic si lasi pe foc pana cand totul se caramelizeaza usor.
  7. Pofta buna!

Chiftele festive


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Chiftele festive "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Chiftele festive - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.