Pastrav festiv - Retete Culinare

Pastrav festiv


Iti trebuie:
  • 1,5 kg pastrav felii
  • 500 ml bere neagra
  • 2 morcovi
  • 1/2 radacina telina
  • 3 linguri unt
  • 1 lingura stafide
  • 1 radacina patrunjel
  • 3 linguri migdale tocate
  • 3 linguri prune uscate tocate
  • 3 linguri nuci tocate
  • 2 linguri gem de macese
  • sare
  • piper alb
Pregatesti asa:
  1. Speli bine feliile de peste, le condimentezi cu sare si piper, le asezi intr-un bol in care ai pus berea neagra, acoperi si dai totul la rece pentru 12 ore.
  2. Cureti morcovii, patrunjelul si telina, le speli bine si le tai bastonase subtiri.
  3. Intr-o tigaie adanca pui untul la topit.
  4. Adaugi migdalele, nucile, stafidele, prunele, gemul si bastonasele de morcovi, patrunjel si telina.
  5. Condimentezi cu sare si piper.
  6. Lasi la foc mic pana cand se rumenesc frumos, dupa care adaugi 4 cani de apa si lasi sa fiarba totul la foc mic.
  7. Adaugi si feliile de peste in tigaia cu legume si lasi sa fiarba aproximativ 25 de minute.
  8. Scoti apoi pestele si lasi sosul sa mai fiarba pana cand se ingroasa putin.
  9. Servesti feliile de peste cu sosul de legume.
  10. Pofta buna!

Pastrav festiv


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Pastrav festiv "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Pastrav festiv - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.