Friptura festiva de porc - Retete Culinare

Friptura festiva de porc


Iti trebuie:

  • 2 kg muschi de porc
  • 4 tije de cimbru
  • 3 frunze de salvie
  • 4 fire de rozmarin verde
  • 5 catei de usturoi
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 500 ml supa de legume
  • 100 ml ulei
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Speli bine muschiul de porc, il tamponezi cu un servet de bucatarie si il tai ca pentru o rulada.
  2. Netezesti fasia de carne cu ciocanul de snitele si o condimentezi cu sare si piper.
  3. Speli bine verdeata, o stergi si o toci marunt.
  4. Peste fasia de carne asezi jumatate din verdeata tocata, rulezi carnea si o legi cu ata alimentara.
  5. Pui carnea intr-o tava, o ungi cu ulei, adaugi peste cateii de usturoi tocati marunt si presari restul de verdeata tocata.
  6. Mai condimentezi cu sare si piper, torni apa si acoperi tava cu rulada de porc cu o folie de aluminiu.
  7. Dai totul la cuptor pentru 1 ora, avand grija ca din cand in cand sa stropesti rulada cu sosul format in tava.
  8. Dupa o ora, iei folia de aluminiu si mai lasi friptura la cuptor pentru circa inca o ora.
  9. Pofta buna!

Friptura festiva de porc

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Friptura festiva de porc "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Friptura festiva de porc - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.