Rulada cu carne tocata - Retete Culinare

Rulada cu carne tocata


Pentru aluat iti trebuie:
  • 400 g faina
  • 250 g margarina
  • 150 ml apa
  • sare
  • 1 lingura otet
Pentru umplutura iti trebuie:
  • 500 g piept de pui tocat
  • 1 ceapa
  • 150 g sunca tocata putin afumata
  • 3 linguri cascaval ras
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • patrunjel verde
  • 2 oua
  • 1 lingura unt
Pregatesti asa:
  1. Intr-un bol mai inalt cerni faina si o framanti impreuna cu margarina, otetul si apa.
  2. Framanti bine pana cand obtii un aluat de consistenta potrivita, pe care il pui intr-o folie alimentara si il dai la rece pentru 2 ore.
  3. Cureti ceapa, o toci foarte marunt si o pui la calit in ulei incins.
  4. Adaugi si carnea tocata de pui, sunca tocata marunt, sare, piper, putin cimbru si lasi sa se caleasca cateva minute impreuna.
  5. Dai amestecul de carne deoparte, il lasi sa se raceasca, apoi adaugi oul, cascavalul ras, patrunjelul verde si amesteci bine.
  6. Din aluatul pregatit si lasat la rece, intinzi o foaie pe care intinzi umplutura de carne si o rulezi cu atentie.
  7. Ungi o tava cu ulei, o tapetezi cu faina si asezi rulada de carne.
  8. Bati un ou, ungi rulada, presari cascaval ras deasupra si dai rulada la cuptor pentru 50 de minute.
  9. Pofta buna!

Rulada cu carne tocata

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Rulada cu carne tocata "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Rulada cu carne tocata - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.