Vinete umplute cu carne si ciuperci - Retete Culinare

Vinete umplute cu carne si ciuperci


Iti trebuie:
  • 6 vinete
  • 2 ardei grasi
  • 500 g carne tocata de pui
  • 2 cepe rosii
  • 5 catei de usturoi
  • 250 g ciuperci
  • un varf de cutit de oregano
  • 1 morcov
  • sare
  • piper
  • 1 ou
  • 100 ml apa
  • 1 legatura patrunjel
  • 250 g cascaval
  • 300 g smantana
  • 4 ardei capia
Pregatesti asa:
  1. Speli bine vinetele, le stergi bine, le tai pe  jumatate pe lungime, le cureti miezul si le presari cu sare.
  2. Cureti cepele, le toci marunt si le pui intr-un vas.
  3. Adaugi ardeii grasi tocati marunt, morcovul dat pe razatoare, ciupercile si patrunjelul tocate marunt.
  4. Adaugi si carnea tocata de pui, oregano, oul, cateii de usturoi pisati, sare si piperul dupa gust si amesteci bine.
  5. Umpli jumatatile de vinete cu acest amestec si le asezi intr-o tava.
  6. Pui peste fasii de ardei capia, torni putina apa, pui cateva boabe de piper si dai la cuptor pentru 50 de minute.
  7. Inainte cu 10 minute ca vinetele sa fie gata, presari peste vinete cascavalul ras, smantana si lasi in continuare pana cand se gratineaza frumos.
  8. Pofta buna!

Vinete umplute cu carne si ciuperci

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Vinete umplute cu carne si ciuperci "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Vinete umplute cu carne si ciuperci - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.