Miel in sos de verdeturi - Retete Culinare

Miel in sos de verdeturi


Iti trebuie:

  • 2 kg pulpa de miel
  • 150 ml vin alb
  • 2 legaturi ceapa verde
  • 1 legatura usturoi verde
  • 4 linguri ulei de masline
  • 150 g masline verzi
  • 2 lamai
  • 3 crengute tarhon proaspat
  • 100 g smantana
  • sare
  • piper

Pregatesti asa:
  1. Speli bine carnea de miel, o cureti de pielite si o dezosezi.
  2. Tai carnea in bucatele potrivite si o pui la calit in ulei de masline.
  3. Speli ceapa si usturoiul verde si le tai rondele.
  4. Cand carnea s-a rumenit, adaugi ceapa si usturoiul verde.
  5. Dupa cateva minute acoperi cu apa fierbinte si lasi sa fiarba la foc mic, pana cand scade zeama.
  6. Adaugi apoi maslinele, vinul, tarhonul tocat marunt si condimentezi cu sare si piper.
  7. Mai lasi putin pe foc, dupa care dai vasul la cuptor pentru 40 de minute.
  8. Cand scoti vasul de la cuptor, adaugi zeama de la o lamaie.
  9. Servesti mancarea pe un platou, cu smantana deasupra si felii de lamaie taiate subtiri.
  10. Pofta buna!

Miel in sos de verdeturi




PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Miel in sos de verdeturi "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Miel in sos de verdeturi - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.