Prajitura cu prune si blat din smantana - Retete Culinare

Prajitura cu prune si blat din smantana

Iti trebuie:
  • 1 kg prune
  • 400 g smantana
  • 500 g faina
  • 300 g zahar pudra
  • 1 praf de copt
  • 3 oua
  • sare.
Pregatesti asa:
  1. Speli prunele si le scoti samburi.
  2. Bati apoi smantana cu 200 g zahar, apoi adaugi treptat ouale si faina amestecata cu praful de copt si omogenizezi.
  3. Torni apoi compozitia intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu faina.
  4. Asezi jumatatile de prune peste aluat si dai prajitura la cuptor pentru 35-40 de minute.
  5. Cand e gata o pudrezi cu zaharul ramas si o tai bucati.
Portii: 15 bucati
Pregatire: 25 minute
Coacere: 40 minute
Bucatarul te invata:
Daca smantana e prea grasa amestec-o numai cateva minute cu zaharul, caci mai mult timp amestecata se transforma in unt.

Prajitura cu prune si blat din smantana

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Prajitura cu prune si blat din smantana "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


7 Raspunsuri la "Prajitura cu prune si blat din smantana" Prajitura cu prune si blat din smantana - Comentarii Reteta Culinara RSS

 
aly Nota: Retete de Prajituri - Nota MaximaRetete de Prajituri - Nota MaximaRetete de Prajituri - Nota MaximaRetete de Prajituri - Nota MaximaRetete de Prajituri - Nota Maxima Fara nota
fff buna,,,,,,super

 
aly Nota: Retete de Prajituri - Nota MaximaRetete de Prajituri - Nota MaximaRetete de Prajituri - Nota MaximaRetete de Prajituri - Nota MaximaRetete de Prajituri - Nota Maxima Fara nota
In loc de prune am pus cirese,a iesit foarte buna.....

 
VIORICA Nota: Retete de Prajituri - Nota MaximaRetete de Prajituri - Nota MaximaRetete de Prajituri - Nota MaximaRetete de Prajituri - Nota MaximaRetete de Prajituri - Nota Maxima Fara nota
am facut si a iesit minunat....azi fac pt musafiri....este excelenta.

 
Cici Nota: Retete de Prajituri - Nota MaximaRetete de Prajituri - Nota MaximaRetete de Prajituri - Nota MaximaRetete de PrajituriRetete de Prajituri Fara nota
Am facut si eu aceasta prajitura dar blatul a iesit foarte dens, nu s-a putut minca... Am folosit cantitatile din reteta. Ce am facut gresit???

 
lory Nota: Retete de Prajituri - Nota MaximaRetete de Prajituri - Nota MaximaRetete de Prajituri - Nota MaximaRetete de Prajituri - Nota MaximaRetete de Prajituri - Nota Maxima Fara nota
O sa incerc si eu aceasta reteta,e superba.

 
Daniela Nota: Retete de Prajituri - Nota MaximaRetete de Prajituri - Nota MaximaRetete de Prajituri - Nota MaximaRetete de Prajituri - Nota MaximaRetete de Prajituri - Nota Maxima Fara nota
Azi o incerc si eu,am gustat-o la sora mea Ramona
si era excelenta.complimentele mele!

 
andreea Nota: Retete de Prajituri - Nota MaximaRetete de Prajituri - Nota MaximaRetete de Prajituri - Nota MaximaRetete de Prajituri - Nota MaximaRetete de Prajituri - Nota Maxima Fara nota
am facut-o si eu, este delicioasa si fresh..trebuie pusa la foc iute si in cuptor incins! iar daca vi se pare blatul prea dens mai puneti 2-3 linguri de apa, eu asa am facut si a iesit de nota 10!




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.