Drob de pui cu ciuperci - Retete Culinare

Drob de pui cu ciuperci


Iti trebuie:

  • 700 g carne tocata de pui
  • 8 fire de ceapa verde
  • 3 felii de paine inmuiate in lapte
  • 6 oua fierte
  • putin ulei
  • 2 oua crude
  • 1 cutie ciuperci ( 250 g )
  • 1 lingura mustar
  • 1 legatura marar
  • 1/2 legatura patrunjel
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • cascaval ras

Pregatesti asa:

  1. Speli bine cele 6 oua si le pui la fiert.
  2. Lasi ouale pana cand sunt fierte tari.
  3. Cureti ceapa verde, o toci marunt si o pui la calit in ulei incins.
  4. Adaugi apoi si ciupercile tocate marunt si scurse bine de zeama, sare, piper si lasi cateva minute sa se caleasca impreuna.
  5. Adaugi apoi si carnea tocata de pui, amesteci bine si lasi sa se caleasca impreuna la foc mic.
  6. Adaugi apoi si mustarul, 4-5 linguri de apa, condimentele si amesteci bine.
  7. Mai lasi pe foc 5 minute, apoi lasi amestecul de carne tocata si legume la racit.
  8. Dupa ce s-a racorit, adaugi mararul tocat marunt, cele doua oua crude si amesteci totul pana cand obtii o pasta omogena.
  9. Ungi cu ulei o tava de chec, o tapetezi cu putina faina ( sau pui hartie de copt ) si imparti compozitia de carne tocata in doua.
  10. Prima parte de carne tocata o intinzi in tava de chec.
  11. Asezi ouale fierte curatate de coaja si acoperi cu restul de carne.
  12. Dai tava la cuptorul incins pentru circa 60 de minute.
  13. Inainte cu 5 minute, scoti tava, presari cascaval ras deasupra si dai din nou tava la cuptor.
  14. De asemenea, puteti face drobul in doua tavi de chec, daca doriti sa iasa mai mic.
  15. Pofta buna!

Drob de pui cu ciuperci


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Drob de pui cu ciuperci "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Drob de pui cu ciuperci - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.