Pasca cu stafide si caise - Retete Culinare

Pasca cu stafide si caise


Iti trebuie:

  • 10 oua
  • 170 g zahar
  • 1 kg branza dulce de vaci
  • 2 linguri unt
  • 100 g gris
  • 100 g smantana
  • un praf de sare
  • 4 pliculete zahar vanilat
  • 1 esenta de vanilie
  • 100 g stafide
  • 100 g caise uscate
  • coaja rasa de la o lamaie
  • 1 lamaie
  • 1/2 lingurita praf de bicarbonat stins
  • 1 ou pentru uns

Pregatesti asa:

  1. Pui stafidele la inmuiat intr-un pahar cu apa.
  2. Procedezi la fel si cu caisele.
  3. Cureti lamaia intreaga de coaja si de partea alba, apoi o dai pe razatoare.
  4. Separi albusurile de galbenusuri.
  5. Bati o spuma tare din albusuri cu un praf de sare si cu jumatate din cantitatea de zahar.
  6. Cealalta parte de zahar o freci cu galbenusurile.
  7. Mixezi branza impreuna cu zaharul vanilat.
  8. Adaugi in branza caisele scurse bine si tocate marunt si stafidele scurse bine de apa.
  9. Adaugi in branza si celelalte ingrediente si amesteci bine.
  10. Adaugi apoi si galbenusurile de ou frecate cu zahar, spuma de albusuri si amesteci cu o spatula de jos in sus.
  11. Asezi aceasta compozitie intr-o tava unsa si coci pasca timp de o ora.
  12. Dupa ce e gata, o presari cu zahar pudra, o lasi in forma sa se racoreasca si de abia dupa aceea o scoti.
  13. Pofta buna!

Pasca cu stafide si caise



PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Pasca cu stafide si caise "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Pasca cu stafide si caise - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.