Friptura aromata de miel - Retete Culinare

Friptura aromata de miel


Iti trebuie:

  • 2 kg pulpa de miel
  • 250 ml suc de rodii
  • 100 ml suc de rosii
  • 200 ml vin rosu sec
  • 1 lamaie
  • 5 catei de usturoi
  • 3 cepe rosii
  • sare
  • piper boabe
  • 1 lingura busuioc verde tocat

Pregatesti asa:

  1. Cureti usturoiul si il toci marunt.
  2. Cureti ceapa si o toci julien.
  3. Amesteci sucul de rosii, cel de rodii, cu vinul, lamaia curatata de coaja si tocata marunt, cateii de usturoi si ceapa, sare, piper boabe, busuiocul si asezi carnea in acest amestec.
  4. Lasi carnea cateva ore la marinat.
  5. Dupa aceea, asezi pulpa de miel intr-o tava unsa cu putin ulei, presari deasupra din sosul in care s-a marinat carnea, acoperi cu o folie de aluminiu si dai la cuptor pentru circa 90 de minute.
  6. Inainte ca friptura sa fie gata, iei folia de pe tava pentru ca friptura sa se rumeneasca frumos.
  7. Pofta buna!

Friptura aromata de miel

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Friptura aromata de miel "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Friptura aromata de miel - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.