Drob de miel - Retete Culinare

Drob de miel


Iti trebuie:

  • 1 kg maruntaie de miel
  • 200 g pulpa dezosata de miel
  • 5 oua fierte tari
  • 3 oua crude
  • 8 fire de ceapa verde
  • 3 fire de usturoi verde
  • 3 fire de praz
  • 1 ardel gras rosu
  • 1 legatura marar
  • 1/2 legatura patrunjel
  • 1 lingura faina
  • 2 linguri margarina
  • sare
  • piper
  • ulei

Pregatesti asa:

  1. Speli bine maruntaiele de miel, le cureti de eventuale pielite si le pui la fiert in apa rece cu sare, avand grija sa inlaturi spuma care se formeaza.
  2. Dupa ce s-au fiert maruntaiele, le lasi sa se racoreasca si le dai prin masina de tocat carne.
  3. Toci marunt prazul si il pui la calit in ulei incins si margarina.
  4. Adaugi prazul calit peste amestecul de maruntaie.
  5. Adaugi apoi si ardeiul tocat marunt, ceapa si usturoiul verde tocate marunt, cele 3 oua crude, mararul si patrunjelul tocat.
  6. Adaugi sare si piper si amesteci bine pana cand se omogenizeaza.
  7. Ungi o forma de chec cu margarina sau ulei, o tapetezi cu faina si intinzi jumatate din cantitatea de maruntaie tocate.
  8. Asezi cele 5 oua fierte pe mijloc si acoperi cu restul de compozitie.
  9. Dai forma de chec la cuptor si lasi circa 50 de minute.
  10. Pofta buna!

Drob de miel




PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Drob de miel "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii  Drob de miel - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.