Salata turceasca cu fasole verde - Retete Culinare

Salata turceasca cu fasole verde

Iti trebuie:
  • zeama de la o lamaie
  • 300 g varza
  • 250 g telina
  • 5 rosii
  • 300 g fasole verde sau galbena
  • 4 morcovi
  • 1 castravete
  • sare de mare
  • 400 g piept de pui facut pe gratar
  • piper
  • 30 ml supa de legume
Pentru sos iti trebuie:
  • 300 g kefir
  • 3 fire de ceapa verde
  • zeama de la o lamaie
  • 1/2 legatura patrunjel
  • 1/2 legatura tarhon
Pregatesti asa:
  1. Pui fasolea verde la fiert in supa de legume impreuna cu zeama de lamaie si un praf de sare.
  2. Varza tocata o pui la oparit in putina apa fierbinte si o framanti cu putina sare pana cand se inmoaie.
  3. Dupa ce a fiert fasolea, o scoti si o pui la scurs intr-o strecuratoare.
  4. Cureti telina, o tai bastonase si o pui la fiert cateva minute in supa de legume in care ai fiert fasolea.
  5. Dupa ce au fiert legumele, le lasi sa se racoreasca si le pui pe toate intr-un bol.
  6. Cureti morcovii, ii dai pe razatoare si ii adaugi peste amestecul de fasole verde, varza si telina.
  7. Tai castravetii in felii subtiri, rosiile le tai felii subtiri si le adaugi peste celelalte legume.
  8. Condimentezi cu sare si piper.
  9. Adaugi pieptul de pui pregatit la gratar si taiat felii.
  10. Pentru sos, amesteci kefirul cu ceapa verde tocata, zeama de lamaie, verdeata tocata marunt si amestecati bine.
  11. Turnati sosul peste legume si piept de pui si salata este gata.
  12. Pofta buna!

Salata turceasca cu fasole verde


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Salata turceasca cu fasole verde "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Salata turceasca cu fasole verde - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.