Cannelloni gratinate cu legume - Retete Culinare

Cannelloni gratinate cu legume

Iti trebuie:
  • 500 g cannelloni
  • 400 g amestec de legume ( morcovi, conopida, broccoli, etc )
  • 1 ceapa
  • 250 g ricotta
  • 100 g parmezan
  • 4 catei de usturoi
  • 2-3 linguri unt
  • 1 pahar vin alb
  • sare
  • piper
  • ulei de masline
  • 400 g smantana pentru gatit
Pregatesti asa:
  1. Cureti ceapa, o toci marunt si o pui la calit in ulei de masline si 2 linguri de unt.
  2. Cand ceapa devine putin sticloasa, adaugi 2 catei de usturoi tocat marunt.
  3. Adaugi smantana, vinul alb, sare, piper si lasi la foc mic cateva minute pana cand se formeaza un sos omogen.
  4. Cand e gata sosul il lasi deoparte sa se raceasca.
  5. Intr-o alta tigaie pui la incins ulei de masline si pui la calit amestecul de legume.
  6. Adaugi in amestecul de legume ceilalti doi catei de ustoroi tocati marunt, adaugi sare si piper si lasi pana cand legumele s-au calit bine.
  7. Dupa ce s-au calit legumele le lasi sa se racoreasca.
  8. Amesteci branza ricotta cu jumatate din cantitatea de parmezan rasa, adaugi legumele racite si amesteci bine.
  9. Pasezi compozitia cu o furculita, condimentezi cu sare si piper si amesteci bine.
  10. Intr-o tava unsa cu unt asezi cannelloni umpluti cu pasta de legume.
  11. Torni tot sosul peste canneloni si presari restul de parmezan ras.
  12. Lasi la cuptor pana in momentul in care se rumenesc frumos.
  13. Pofta buna!

Cannelloni gratinate cu legume


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Cannelloni gratinate cu legume "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Cannelloni gratinate cu legume - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.