Pui si dovlecei cu smantana - Retete Culinare

Pui si dovlecei cu smantana

Iti trebuie:
  • 1 legatura ceapa verde
  • 2 dovlecei tineri
  • 800 g piept de pui
  • 200 ml smantana lichida pentru gatit
  • 100 ml vin
  • sare
  • piper
  • 3 linguri ulei
  • 3 catei de usturoi
  • 2 linguri unt
  • cateva fire de marar verde
Pregatesti asa:
  1. Speli bine pieptul de pui, il cureti de pielite, il tai fasii subtiri si il condimentezi cu sare si piper.
  2. Cureti ceapa verde, o toci marunt si o pui la calit in ulei incins.
  3. Adaugi si carnea de pui la calit impreuna cu ceapa calita.
  4. Dupa ce carnea incepe sa se rumeneasca, adaugi vinul, condimentezi cu sare si piper si lasi sa fiarba inabusit circa 20 de minute.
  5. Speli dovleceii, ii tai felii potrivit de groase si ii lasi 5 minute deoparte.
  6. Incingi untul intr-o alta tigaie si pui dovleceii la calit.
  7. Lasi dovleceii sa se caleasca si adaugi usturoiul pisat.
  8. Dupa ce carnea s-a inabusit in sos de vin, adaugi smantana si mai lasi sa dea intr-un clocot.
  9. Servesti pieptul de pui cu smantana impreuna cu dovleceii si presari deasupra marar verde tocat marunt.
  10. Pofta buna!

Pui si dovlecei cu smantana

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Pui si dovlecei cu smantana "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Pui si dovlecei cu smantana - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.