Negresa rapida - Retete Culinare

Negresa rapida



Iti trebuie:


  • 2 cani de apa
  • 1 cana de zahar
  • 1/2 cana ulei
  • 5 linguri gem
  • 3-4 linguri cacao
  • 3 cani faina
  • 2 lingurite bicarbonat
  • 1/2 paharel otet
  • 3 galbenusuri de ou
  • 1 fiola esenta de rom
  • coaja de la o lamaie

Pentru decor iti trebuie:

  • 150 g ciocolata neagra menaj
  • 2 linguri ulei

Pregatesti asa:

  1. Amesteci faina cu cacao si le pui intr-un bol inalt.
  2. Stingi bicarbonatul cu otet si il adaugi in amestecul de faina si cacao.
  3. Adaugi si restul ingredientelor si le bati bine cu ajutorul unui tel.
  4. Torni compozitia rezultata intr-o tava tapetata cu hartie de copt.
  5. Introduci forma in cuptorul preincalzit circa 50 de minute.
  6. Testezi prajitura cand e gata cu ajutorul unei scobitoare.
  7. Dupa ce s-a copt, scoti prajitura si o tai in cubulete numai dupa ce s-a racit bine.
  8. Pentru decor, rupi ciocolata bucatele, adaugi uleiul si o topesti pe baie de aburi.
  9. Torni in fir subtire ciocolata peste prajitura si presari deasupra putin zahar pudra.
  10. Pofta buna!

Negresa rapida


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Negresa rapida "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Negresa rapida - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.