Bilute de cascaval - Retete Culinare

Bilute de cascaval


Iti trebuie:

  • 200 g faina
  • 200 g cascaval
  • 3 oua
  • 100 ml apa
  • 50 ml ulei
  • 70 g pesmet
  • sare
  • piper
  • ulei

Pregatesi asa:


  1. Cerni faina intr-un bol inalt.
  2. Cerni pesmetul intr-un alt vas.
  3. Dai cascavalul pe razatoarea mare.
  4. Pui apa la fiert impreuna cu uleiul si un varf de lingura de sare.
  5. Dupa ce au dat in clocot, iei vasul de pe foc, adaugi faina si amesteci energic cu un tel pana cand compozitia devine omogena.
  6. Lasi amestecul sa se raceasca cinci minute.
  7. Adaugi cascavalul ras, 2 oua, sare, piper dupa gust si amesteci bine.
  8. Formezi bilute mici pe care le treci apoi prin faina, ou batut si pesmet.
  9. Le rumenesti in ulei si le scoti pe servetele de bucatarie pentru a inlatura excesul de ulei.
  10. Pofta buna!

Bilute de cascaval

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Bilute de cascaval "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Bilute de cascaval - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.