Crochete de peste - Retete Culinare

Crochete de peste


Pentru chiftelute iti trebuie:
  • 700 g file de cod
  • 5 felii de paine
  • 200 ml lapte
  • 6 catei de usturoi
  • 1 ceapa
  • 2 oua
  • sare
  • piper
  • 1/2 legatura patrunjel
  • ulei pentru prajit

Pentru sos iti trebuie:

  • 250 ml maioneza
  • 4 linguri smantana
  • 80 g castraveti in otet
  • 50 g gogosari in otet
  • 2 linguri capere
  • 1 lingurita otet
  • 1 ceapa mica
  • sare
  • piper

Pregatesti asa:

  1. Speli bine fileurile de peste, le tamponezi cu un servet de bucatarie, le toci marunt si le asezi intr-un bol.
  2. Inmoi painea in lapte, o storci bine si o pui peste carnea de peste.
  3. Adaugi usturoiul pisat, ceapa data pe razatoare, patrunjelul tocat marunt, ouale batute, sare si piper dupa gust.
  4. Amesteci bine si formezi chiftelute mai lunguiete, pe care le dai prin faina.
  5. Incingi intr-un tigaie uleiul si introduci crochetele de peste.
  6. Le rumenesti si le scoti pe servetele de bucatarie pentru a inlatura excesul de grasimi.
  7. Pentru sos, toci castravetii marunt, ii scurgi bine de zeama si ii asezi intr-un bol.
  8. Toci caperele, ceapa si gogosarii si le adaugi peste castraveti.
  9. Peste ingredientele tocate adaugi maioneza, amesteci bine si condimentezi cu sare si piper dupa gust.
  10. Adaugi si samntana si otetul, amesteci bine, acoperi vasul cu o folie alimentara si il introduci la rece pentru cateva minute.
  11. Servesti crochetele cu acest sos tartar, salata verde si felii de lamaie.
  12. Pofta buna!

Crochete de peste


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Crochete de peste "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Crochete de peste - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.