Supa crema de cartofi si cascaval - Retete Culinare

Supa crema de cartofi si cascaval


Iti trebuie:

  • 500 g cartofi
  • 2 cepe albe
  • 1 l lapte
  • 2 lingurite unt
  • 300 g bacon
  • 200 g cascaval
  • sare
  • piper

Pregatesti asa:

  1. Cureti cepele, le toci rondele si le pui la fiert intr-un litru de apa cu o lingurita de sare.
  2. Dupa cateva minute, adaugi cartofii curatati, spalati si taiati cubulete mici.
  3. Lasi sa fiarba pana cand se inmoaie cartofii.
  4. Strecori legumele si pui din nou zeama la fiert impreuna cu laptele.
  5. Condimentezi cu sare si piper dupa gust.
  6. Pui legumele in blender, iar crema de legume pe care o obtii in blender o pui in supa de legume de pe foc.
  7. Dupa cateva clocote, adaugi untul si amesteci bine.
  8. Servesti aceasta supa crema cu fasii subtiri de bacon, cascaval si frunze de busuioc puse deasupra pentru decor.
  9. Pofta buna!

Supa crema de cartofi si cascaval



PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Supa crema de cartofi si cascaval "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Supa crema de cartofi si cascaval - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.