Cotlet de porc imbracat in bacon - Retete Culinare

Cotlet de porc imbracat in bacon


Iti trebuie:

  • 1 bucata de cotlet de porc ( 1kg )
  • 200 g bacon
  • 1 kg cartofi
  • sare
  • piper
  • rozmarin
  • 1 capatana usturoi
  • 250 ml supa de legume

Pregatesti asa:

  1. Speli bine bucata de cotlet, o cureti de eventualele pielite, il tamponezi bine cu un servet de bucatarie si il infasori in feliute de bacon.
  2. Asezi rulada de carne intr-un vas de yena pe care l-ai stropit cu unt sau cu ulei de masline.
  3. Speli bine cartofii, ii cureti de coaja, ii tai pe lung si ii asezi in jurul carnii.
  4. Presari rozmarinul si usturoiul taiat,torni supa de legume, condimentezi cu sare s piper, acoperi vasul cu o folie de aluminiu si dai totul la cuptor pentru aproximativ 60 de minute.
  5. Inainte cu 15 minute, dai folia de aluminiu jos pentru ca mancarea noastra sa se rumeneasca frumos si sa scada zeama din tava.
  6. Pofta buna!

Cotlet de porc imbracat in bacon





PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Cotlet de porc imbracat in bacon "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Cotlet de porc imbracat in bacon - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.