Rulada aperitiv cu pateu - Retete Culinare

Rulada aperitiv cu pateu


Iti trebuie:
  • 400 g pateu de pui
  • 300 g piept de pui fiert
  • 300 g branza de vaci
  • 150 g gorgonzola
  • 200 g felii de branza topita
  • 100 ml smantana
  • 1 legatura marar verde
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Dai carnea de pui prin masina de tocat carne.
  2. Amesteci carnea de pui cu pateul si mararul tocat fin.
  3. Amesteci bine pana cand obtii o compozitie omogena.
  4. Condimentezi cu sare si piper, amesteci bine si dai compozitia la frigider pentru o ora.
  5. Amesteci branza de vaci cu branza de gorgonzola si cu smantana si dai amestecul la frigider.
  6. Pe o folie alimentara intinzi amesctecul de pate, peste pateu asezi felii de branza topita si pasta de pranza cu smantana, iar deasupra presari marar tocat marunt.
  7. Rulezi ajutandu-te de folie, apoi lasi rulada la rece pentru 3-4 ore.
  8. Pofta buna!

Rulada aperitiv cu pateu

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Rulada aperitiv cu pateu "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Rulada aperitiv cu pateu - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.