Vizitati Bucatarul.ro - http://www.bucatarul.ro - Articole, Sfaturi alaturi de cele mai interesante si apetisante Retete Culinare
Rulada aperitiv cu pateu
http://www.bucatarul.ro/retete-_6852_1_-Rulada-aperitiv-cu-pateu/Rulada-aperitiv-cu-pateu.html
Bucatarul.ro Logo
Prezentata de: Bentescu Andreea
Data 8/12/2014
 

Dai carnea de pui prin masina de tocat carne.Amesteci carnea de pui cu pateul si mararul tocat fin.Amesteci bine pana cand obtii o compozitie omogena...


Iti trebuie:
  • 400 g pateu de pui
  • 300 g piept de pui fiert
  • 300 g branza de vaci
  • 150 g gorgonzola
  • 200 g felii de branza topita
  • 100 ml smantana
  • 1 legatura marar verde
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Dai carnea de pui prin masina de tocat carne.
  2. Amesteci carnea de pui cu pateul si mararul tocat fin.
  3. Amesteci bine pana cand obtii o compozitie omogena.
  4. Condimentezi cu sare si piper, amesteci bine si dai compozitia la frigider pentru o ora.
  5. Amesteci branza de vaci cu branza de gorgonzola si cu smantana si dai amestecul la frigider.
  6. Pe o folie alimentara intinzi amesctecul de pate, peste pateu asezi felii de branza topita si pasta de pranza cu smantana, iar deasupra presari marar tocat marunt.
  7. Rulezi ajutandu-te de folie, apoi lasi rulada la rece pentru 3-4 ore.
  8. Pofta buna!

Rulada aperitiv cu pateu