Pomana porcului - Retete Culinare

Pomana porcului


Iti trebuie:
  • 700 g ceafa de porc
  • 400 g splina
  • 500 g ficat
  • 300 g sorici
  • 100 g untura
  • 300 g fleica
  • 2 rinichi
  • 6 capatani de usturoi
  • 150 ml vin alb
  • sare
  • piper
  • boia dulce
Pregatesti asa:
  1. Speli bine carnea de porc si organele.
  2. Tai bucati de dimensiuni potrivite si le pui pe toate la prajit in untura incinsa.
  3. Condimentezi cu sare, piper, boia si vin.
  4. Cureti usturoiul, il pisezi si pregatesti un mujdei.
  5. Adaugi mujdeiul in tochitura inainte cu cateva minute ca aceasta sa fie gata.
  6. Servesti aceasta friptura cu mamaliga si cu telemea de oaie rasa.
  7. Pofta buna!

Pomana porcului

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Pomana porcului "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Pomana porcului - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.