Ciorba de maruntaie - Retete Culinare

Ciorba de maruntaie


Iti trebuie:
  • 2 pulpe de pui
  • maruntaie de pui
  • 2 cepe
  • zarzavat de supa
  • 30 g orez
  • 1 l bors
  • sare
  • piper
  • 2 ardei grasi
  • leustean
  • 2 galbenusuri
  • 3 linguri smantana
Pregatesti asa:
  1. Speli bine carnea de pui si maruntaiele si le pui la fiert in apa rece cu o lingurita de sare.
  2. Adaugi si cateva boabe de piper la fiert.
  3. Spumezi ori de cate ori este nevoie.
  4. Cureti cepele, le dai pe razatoarea fina si le adaugi in ciorba.
  5. Adaugi in ciorba si zarzavatul de supa dat pe razatoare.
  6. Cand carnea este aproape fiarta, adaugi orezul pe care l-ai spalat bine in prealabil.
  7. Adaugi si ardeiul rosu taiat cubulete,
  8. Inainte ca ciorba sa fie gata, presari leustean tocat marunt.
  9. Dregi ciorba cu 2 galbenusuri batute cu 3 linguri de smantana.
  10. Pofta buna!

Ciorba de maruntaie


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Ciorba de maruntaie "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Ciorba de maruntaie - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.