Vizitati Bucatarul.ro - http://www.bucatarul.ro - Articole, Sfaturi alaturi de cele mai interesante si apetisante Retete Culinare
Ciorba de maruntaie
http://www.bucatarul.ro/retete-_6854_1_-Ciorba-de-maruntaie/Ciorba-de-maruntaie.html
Bucatarul.ro Logo
Prezentata de: Dinescu Alina
Data 8/12/2014
 

Speli bine carnea de pui si maruntaiele si le pui la fiert in apa rece cu o lingurita de sare.Adaugi si cateva boabe de piper la fiert. Spumezi ori de cate ori este nevoie...


Iti trebuie:
  • 2 pulpe de pui
  • maruntaie de pui
  • 2 cepe
  • zarzavat de supa
  • 30 g orez
  • 1 l bors
  • sare
  • piper
  • 2 ardei grasi
  • leustean
  • 2 galbenusuri
  • 3 linguri smantana
Pregatesti asa:
  1. Speli bine carnea de pui si maruntaiele si le pui la fiert in apa rece cu o lingurita de sare.
  2. Adaugi si cateva boabe de piper la fiert.
  3. Spumezi ori de cate ori este nevoie.
  4. Cureti cepele, le dai pe razatoarea fina si le adaugi in ciorba.
  5. Adaugi in ciorba si zarzavatul de supa dat pe razatoare.
  6. Cand carnea este aproape fiarta, adaugi orezul pe care l-ai spalat bine in prealabil.
  7. Adaugi si ardeiul rosu taiat cubulete,
  8. Inainte ca ciorba sa fie gata, presari leustean tocat marunt.
  9. Dregi ciorba cu 2 galbenusuri batute cu 3 linguri de smantana.
  10. Pofta buna!

Ciorba de maruntaie