Friptura de vita cu ciulama de legume - Retete Culinare

Friptura de vita cu ciulama de legume


Iti trebuie:
  • 1 bucata pulpa de vitel ( 1-1,5 kg )
  • 150 g slanina
  • 2 fire de praz
  • 2 morcovi
  • 1 frunza de telina
  • 1 legatura frunze de patrunjel
  • 100 g unt
  • 2 linguri faina
  • 300-400 ml supa
Pentru marinata iti trebuie:
  • 100 ml vin rosu sec
  • 100 ml coniac
  • 2 morcovi
  • 1 frunza de telina
  • 1 ceapa rosie
  • 1 foaie de dafin
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Amesteci ingredientele de mai sus si pregatesti o marinata.
  2. In aceasta marinata, asezi carnea de vita si o lasi cateva ore.
  3. Dupa ce carnea s-a marinat, o stergi cu un prosop de bucatarie si o impanezi cu slanina.
  4. Asezi bucata de carne intr-un vas de yena.
  5. Condimentezi cu sare si piper, adaugi foaia de dafin, zeama de la marinata si dai totul la cuptor, avand grija sa intorci carnea din cand in cand.
  6. Cureti legumele, le toci julien si le pui la rumenit in unt cateva minute.
  7. Adaugi legumele in vasul cu carne,  torni in vas supa si dai din nou la cuptor.
  8. Desfaci faina alba in putina apa rece si putina supa.
  9. Adaugi amestecul de faina in tava cu friptura, amesteci bine si dai din nou la cuptor.
  10. Pofta buna!

Friptura de vita cu ciulama de legume

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Friptura de vita cu ciulama de legume "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Friptura de vita cu ciulama de legume - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.