Pui cu legume in sos dulce acrisor - Retete Culinare

Pui cu legume in sos dulce acrisor

Iti trebuie:
  • 500 g piept de pui
  • 3 morcovi
  • 1 ardei rosu
  • 1 ardei galben
  • 1 ardei verde
  • 100 g ananas din conserva
  • 1 ceapa
  • 1 borcan sos dulce acrisor
Pentru garnitura:
  • 1 cana orez cu bob lung
  • praf de curry
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Speli pieptul de pui, il tai cubulete si il pui la calit in putin ulei impreuna cu ceapa tocata marunt.
  2. Condimentezi cu sare, piper si boia si lasi cateva minute la foc mic.
  3. Cand pieptul de pui prinde culoare, adaugi si morcovii taiati rondele.
  4. Speli bine ardeii, ii tai julien si ii adaugi peste legume si pui.
  5. Amesteci bine si lasi legumele si puiul sa se faca la foc mic.
  6. Scoti ananasul din conserva, il tai cubulete mici si il adaugi peste legume.
  7. Dupa aproximativ 20 de minute, adaugi si sosul dulce acrisor, amesteci bine si lasi totul sa fiarba la foc mic, circa 20 de minute.
  8. Pentru garnitura, alegi orezul si il pui la fiert intr-un vas in care ai adaugat 3 cani de apa rece.
  9. Lasi orezul sa fiarba timpul indicat pe ambalaj.
  10. Pentru un plus de gust, puteti adauga in apa in care fierbe orezul un cubulet de concentrat cu gust de legume sau cu gust de pui.
  11. Dupa ce a fiert orezul, il scurgi bine de apa.
  12. Condimentezi orezul cu sare, piper si amestec de curry si servesti alaturi de puiul cu legume.
  13. Este o reteta usoara si in acelasi timp foarte gustoasa.
  14. Pofta buna!

Pui cu legume in sos dulce acrisor


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Pui cu legume in sos dulce acrisor "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Pui cu legume in sos dulce acrisor - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.