Minipateuri cu branza - Retete Culinare

Minipateuri cu branza


Iti trebuie:
  • 1 pachet aluat foietaj
  • 200 g telemea de oaie
  • 150 g cascaval
  • 100 g mozzarella
  • 2 oua
  • susan
Pregatesti asa:
  1. Lasi aluatul de foietaj la dezghetat.
  2. Intinzi aluatul pe o planseta presarata cu faina si tai patratele.
  3. Dai pe razatoarea branzeturile si le amesteci bine.
  4. Asezi din amestecul de branza pe fiecare patratel si rulezi.
  5. Intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu hartie de copt, asezi minipateurile.
  6. Bati ouale cu un praf de sare si ungi minipateurile.
  7. Presari deasupra susan si dai totul la cuptor pentru circa 35-40 de minute.
  8. Pofta buna!

Minipateuri cu branza

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Minipateuri cu branza "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Minipateuri cu branza - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.