Minipateuri cu carne - Retete Culinare

Minipateuri cu carne

Iti trebuie:
  • 1 pachet aluat de foitaj
  • 400 g carne tocata de pui
  • 2 cepe
  • sare
  • piper
  • boia dulce
  • 1 lingura ulei
  • 2 oua
  • mac sau susan
Pregatesti asa:
  1. Intinzi aluatul de foitaj pe o planseta tapetata cu faina, dupa ce s-a dezghetat.
  2. Cureti cepele, le toci marunt si le pui la calit intr-o lingura de ulei.
  3. Cand ceapa devine sticloasa, adaugi carnea de pui, condimentezi cu sare, piper si boia si lasi cateva minute la foc mic.
  4. Iei amestecul de carne de pe foc si lasi sa se racoreasca.
  5. Tai patratele de dimensiuni potrivite din aluatul de foitaj.
  6. Intinzi pe fiecare patratel de aluat compozitia de carne si rulezi.
  7. Asezi minipateurile formate intr-o tava pe care ai uns-o in prealabil cu ulei si ai asezat hartie de copt.
  8. Ungi minipateurile cu oua batute, presari deasupra mac sau susan si dai tava la cuptor pentru aproximativ 40 de minute.
  9. Pofta buna!

Minipateuri cu carne

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Minipateuri cu carne "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Minipateuri cu carne - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.