Ciorbita radauteana - Retete Culinare

Ciorbita radauteana

Iti trebuie:

  • 700 g piept de pui
  • 4 morcovi
  • 2 cepe
  • 1/2 telina
  • 1 radacina patrunjel
  • cateva fire de patrunjel
  • 1 ou
  • 1 lingura vegeta
  • sare
  • piper
  • 250 ml bors
  • 400 ml smantana pentru gatit
  • taitei sub diverse forme

Pregatesti asa:

  1. Speli bine pieptul de pui, il tai cubulete si il pui la fiert in apa rece cu un praf de sare.
  2. Cand puiul incepe sa fiarba si sa formeze spuma, schimbi apa.
  3. Pui din nou la fiert, adaugi cepele intregi, morcovii taiati cubulete sau rondele, radacina de patrunjel si telina tocate cubulete.
  4. Adaugi o lingura de vegeta si lasi ciorba sa fiarba la foc mic.
  5. Inainte ca ciorba sa fie gata, adaugi taiteii in ciorbita si borsul strecurat in prealabil.
  6. Bati oul cu smantana.
  7. Peste amestecul de ou si smantana adaugi pe rand cateva linguri de ciorba fierbinte si amesteci.
  8. Adaugi usor amestecul de oua si smantana in ciorba, avand grija sa amesteci.
  9. La final, cand ciorba este gata, presari deasupra patrunjel verde si acoperi vasul.
  10. Pofta buna!

Ciorbita radauteana

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Ciorbita radauteana "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Ciorbita radauteana - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.