Ciuperci umplute cu piure de spanac - Retete Culinare

Ciuperci umplute cu piure de spanac

Iti trebuie:

  • 15 ciuperci
  • 300 g piept de pui tocat
  • 2 cepe
  • 2 lingurite unt
  • sare
  • piper
  • 5 felii de cascaval
  • 700 g spanac
  • 1 l lapte
  • 2-3 linguri faina
  • 2-3 catei de usturoi
  • 3 linguri smantana pentru gatit

Pregatesti asa:

  1. Speli bine frunzele de spanac si le pui la fiert in apa rece cu sare.
  2. Speli bine ciupercile, le cureti de codite, si le lasi sa se scurga.
  3. Cureti cepele, le toci marunt si le pui la calit in doua lingurite de unt.
  4. Peste ceapa adaugi coditele ciupercilor tocate marunt si pieptul de pui.
  5. Amesteci bine, condimentezi cu sare si piper si lasi amestecul cateva minute sa se caleasca.
  6. Ungi un vas de yena cu putin unt, asezi ciupercile si le umpli cu amestecul pregatit mai sus.
  7. Dai vasul la cuptor pentru circa 40 de minute. Intre timp, dupa ce frunzele de spanac au fiert, le scurgi bine de apa si le toci marunt.
  8. Cureti cateii de usturoi, ii toci marunt si ii pui la calit in putin ulei.
  9. Adaugi si spanacul tocat marunt si amesteci bine.
  10. Condimentezi cu sare si piper.
  11. Pregatesti un amestec din lapte si faina si il torni peste spanac.
  12. Amesteci bine pana cand piureul de spanac se ingroasa.
  13. Inainte ca spanacul sa fie gata, mai adaugi si smantana lichida si amesteci bine.
  14. Dupa 30 de minute, scoti ciupercile, asezi cate o felie de cascaval pe fiecare ciuperca si le dai din nou la cuptor pentru gratinare.
  15. Pofta buna!

Ciuperci umplute cu piure de spanac

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Ciuperci umplute cu piure de spanac "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Ciuperci umplute cu piure de spanac - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.