Paste cu sunca si smantana - Retete Culinare

Paste cu sunca si smantana


Iti trebuie:

  • 400 g paste in forma de spirala
  • 300 g sunca putin afumata
  • 300 ml smantana lichida pentru gatit
  • sare
  • piper
  • 2 catei de usturoi
  • 50 g parmezan
  • 100 g cascaval ras
  • 1 ou
Pregatesti asa:
  1. Intr-un vas mai inalt, pui apa la fiert impreuna cu o lingurita de sare si o lingura de ulei.
  2. Cand apa incepe sa fiarba se adauga pastele si se lasa sa fiarba timpul indicat pe ambalaj.
  3. Dupa ce au fiert, se trec sub un jet de apa rece si se lasa la scurs.
  4. Pentru sos, tai sunca cubulete si o pui la calit intr-o lingura de unt.
  5. Cand sunca devine aurie la culoare, adaugi cateii de usturoi tocati marunt.
  6. Condimentezi cu sare si piper, adaugi smantana lichida batuta cu un ou si amesteci usor, avand grija ca focul sa fie mic.
  7. Adaugi si parmezanul ras dat pe razatoare, cascavalul ras si amesteci usor.
  8. Cand sosul de smantana si sunca este gata, asezi o portie de paste pe o farfurie, pui deasupra sos, iar pentru decor presari deasupra putin parmezan ras si patrunjel tocat marunt deasupra.
  9. Pofta buna!

Paste cu sunca si smantana


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Paste cu sunca si smantana "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Paste cu sunca si smantana - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.