Ciorba taraneasca de vacuta - Retete Culinare

Ciorba taraneasca de vacuta

Iti trebuie:

  • 500 g carne de vita
  • 3 morcovi
  • 2 cepe
  • 3 cartofi
  • 200 g varza dulce
  • 200 g mazare
  • 200 g fasole verde
  • 1 radacina patrunjel
  • 1/2 radacina telina
  • 1 ardei
  • 150 ml bulion de rosii
  • 300 ml bors
  • sare
  • piper
  • paturnjel verde tocat marunt
  • smantana
  • ardei iute

Pregatesti asa:

  1. Carnea de vita se spala, se taie cubulete potrivite ca dimensiune si se pune la fiert in 3 l apa rece cu sare.
  2. Carnea se lasa la fiert circa o ora, la foc mijlociu, avand grija sa indepartezi spuma care se formeaza pe parcurs.
  3. Daca vrei sa te asiguri ca ai inlaturat spuma definitiv, poti strecura zeama cu ajutorul unei strecuratoare.
  4. Cand carnea este pe jumatate fiarta, adaugi legumele tocate cubulete, mai putin cartofii pe care ii adaugi mai tarziu.
  5. Dupa 30 de minute, adaugi si cartofii taiati in cubulete, bulionul de rosii, borsul pe care l-ai strecurat si l-ai dat intr-un clocot intr-un vas separat si lasi ciorbita sa fiarba in continuare.
  6. Potrivesti gustul de sare si piper.
  7. La final, cand ciorba este gata presari deasupra patrunjel verde tocat si acoperi pentru ca aromele sa se intrepatrunda.
  8. Servesti ciorba taraneasca de vacuta cu smantana si ardei iute.
  9. Pofta buna!

Ciorba taraneasca de vacuta


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Ciorba taraneasca de vacuta "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Ciorba taraneasca de vacuta - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.