Piept de pui cu rosii si cascaval - Retete Culinare

Piept de pui cu rosii si cascaval

Iti trebuie:
  • 8 felii piept de pui ( ca pentru snitele )
  • sare
  • piper
  • boia
  • 8 felii subtiri de sunca
  • 16 felii de rosii
  • 8 felii de cascaval
Pregatesti asa:
  1. Speli bine bucatarile de piept de pui, le condimentezi cu sare, piper si boia si le dai putin la rece.
  2. Pui o tigaie grill la foc si presari cateva picaturi de ulei.
  3. Cand uleiul s-a incins asezi feliile de pui si le lasi pe foc cate 2 minute pe fiecare parte.
  4. Intr-un vas de ceramica, pui cateva bucatele de unt si asezi feliile de piept de pui prajite.
  5. Peste fiecare felie de pui, asezi o felie de sunca, doua felii de rosii si deasupra o felie de cascaval.
  6. Dai totul la cuptor pentru circa 40 de minute.
  7. Servesti pieptul de pui cu rosii si cascaval alaturi de garnitura preferata!
  8. Pofta buna!

Piept de pui cu rosii si cascaval

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Piept de pui cu rosii si cascaval "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Piept de pui cu rosii si cascaval - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.