Fasole cu carnati afumati - Retete Culinare

Fasole cu carnati afumati

Iti trebuie:
  • 300 g fasole
  • 2 cepe
  • 3 morcovi
  • 1/2 telina
  • 1/2 radacina patrunjel
  • 1 ardei gras
  • 3-4 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • boia dulce
  • 500 g carnaciori afumati
  • 100 g bulion de rosii
Pregatesti asa:
  1. Alegi fasolele cu atentie, le speli in mai multe ape si le pui la fiert in apa rece.
  2. Dupa ce dau in cateva clocote, schimbi apa, avand grija sa faci acest lucru de 3 ori.
  3. Toci cepele marunt, morcovii la fel, ardeii tocati cubulete, dai telina si radacina de patrunjel pe razatoare si pui legumele la fiert alaturi de fasole.
  4. Condimentezi cu sare si piper si lasi sa fiarba pana cand se inmoaie bobul de fasole.
  5. Dupa ce au fiert fasolele, intr-o tigaie pui putin ulei la incins.
  6. Adaugi cateii de usturoi, sare, piper, boia dulce si adaugi usor usor cate un polonic de fasole fiarta.
  7. Amesteci usor si lasi cateva minute pe foc.
  8. Adaugi si carnaciorii pe care i-ai prajit putin intr-un alt vas si pe care i-ai taiat in bucati potrivite.
  9. Adaugi si bulionul, amesteci si mai lasi cateva minute la foc mic.
  10. Servesti mancarica de fasole cu castraveti murati alaturi!
  11. Pofta buna!

Fasole cu carnati afumati


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Fasole cu carnati afumati "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Fasole cu carnati afumati - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.