Vizitati Bucatarul.ro - http://www.bucatarul.ro - Articole, Sfaturi alaturi de cele mai interesante si apetisante Retete Culinare
Pulpa de miel marinata
http://www.bucatarul.ro/retete-_6886_1_-Pulpa-de-miel-marinata/Pulpa-de-miel-marinata.html
Bucatarul.ro Logo
Prezentata de: Bentescu Andreea
Data 26/03/2016
 

Amesteci intr-un blender sucul de rosii, vinul rosu, cepele rosii curatate si taiate in cubulete, usturoiul, condimentele si lamaia taiata in cubulete.Asezi pulpa de miel in acest bait si o dai la rece pentru cateva ore bune...


Iti trebuie:
  • 1 pulpa de miel ( circa 2-3 kg )
  • 1 pahar vin rosu sec
  • 1 pahar suc de rosii
  • 3 cepe rosii
  • 1 lamaie
  • 4 catei de usturoi
  • 1 lingurita sare
  • cateva boabe de piper
  • 1 lingura busuioc verde tocat marunt
  • ulei de masline
Pregatesti asa:
  1. Amesteci intr-un blender sucul de rosii, vinul rosu, cepele rosii curatate si taiate in cubulete, usturoiul, condimentele si lamaia taiata in cubulete.
  2. Asezi pulpa de miel in acest bait si o dai la rece pentru cateva ore bune.
  3. Dupa cateva ore, scoti carnea de miel din bait si ai doua posibilitati sa o pregatesti: fie la gratar, fie o bagi la cuptor impreuna cu legume.
  4. Va va iesi o friptura frageda si cu o aroma deosebita.
  5. Pofta buna!

Pulpa de miel marinata