Vizitati Bucatarul.ro - http://www.bucatarul.ro - Articole, Sfaturi alaturi de cele mai interesante si apetisante Retete Culinare
Pulpa de miel umpluta cu maruntaie si verdeata
http://www.bucatarul.ro/retete-_6887_1_-Pulpa-de-miel-umpluta-cu-maruntaie-si-verdeata/Pulpa-de-miel-umpluta-cu-maruntaie-si-verdeata.html
Bucatarul.ro Logo
Prezentata de: Avram Lidia
Data 8/04/2015
 

Speli bine organele de miel si le pui la fiert in apa rece cu un praf de sare, avand grija sa spumezi ori de cate ori este necesar.Speli bine pulpa de miel, o condimentezi bine cu sare, piper, cimbru si putin rozmarin si o dai la rece...


Iti trebuie:

  • 1 pulpa de miel ( din spate )
  • 1/2 maruntaie de miel
  • 2 legaturi ceapa verde
  • 1 legatura usturoi verde
  • 1/2 legatura marar
  • 1/2 legatura patrunjel verde
  • 1 pahar vin rosu sec
  • 3 oua
  • sare
  • piper
  • 1 lingura vegeta
  • cimbru
  • rozmarin
  • 1 ceapa rosie
  • 4 catei de usturoi
Pregatesti asa:
  1. Speli bine organele de miel si le pui la fiert in apa rece cu un praf de sare, avand grija sa spumezi ori de cate ori este necesar.
  2. Speli bine pulpa de miel, o condimentezi bine cu sare, piper, cimbru si putin rozmarin si o dai la rece.
  3. Speli si cureti bine verdeturile, le toci marunt si le asezi intr-un bol.
  4. Pui la fiert doua oua si le lasi pana cand fierb tari.
  5. Dupa ce au fiert maruntaiele, le treci sub un jet de apa rece, le lasi la scurs si dupa le dai prin masina de tocat carne.
  6. Amesteci maruntaiele date prin masina de tocat cu verdeturile tocate marunt, sare, piper, vegeta, doua oua crude batute bine si amesteci pana cand obtii o compozitie omogena.
  7. Faci in pulpa de miel niste buzunare cu ajutorul unui cutit, umpli aceste buzunarase cu umplutura, cu jumatati de oua fierte, le prinzi cu scobitori si asezi pulpa de miel intr-o tava unsa cu ulei.
  8. Adaugi in tava un pahar de apa, unul de vin, boabe de piper, o ceapa rosie taiata in 4, cativa catei de usturoi pisati, boabe de piper, presari deasupra vegeta si dai totul la cuptor pentru circa 2 ora jumatate, avand grija sa stropesti friptura din cand in cand cu sosul format in tava.
  9. Pofta buna!

Pulpa de miel umpluta cu maruntaie si verdeata