Vizitati Bucatarul.ro - http://www.bucatarul.ro - Articole, Sfaturi alaturi de cele mai interesante si apetisante Retete Culinare
Pulpa de miel impanata
http://www.bucatarul.ro/retete-_6888_1_-Pulpa-de-miel-impanata/Pulpa-de-miel-impanata.html
Bucatarul.ro Logo
Prezentata de: Avram Lidia
Data 8/04/2015
 

Speli bine carnea de miel, o condimentezi cu sare si piper, o intepi din loc in loc cu un cutit si o asezi intr-o tava unsa cu untura.In fiecare buzunaras asezi cate o bucata de slanina afumata...


Iti trebuie:

  • 1 pulpa de miel
  • 1 bucata slanina afumata
  • sare
  • piper
  • usturoi
  • 1 pahar vin alb
  • untura
  • cimbru
  • rozmarin
Pregatesti asa:
  1. Speli bine carnea de miel, o condimentezi cu sare si piper, o intepi din loc in loc cu un cutit si o asezi intr-o tava unsa cu untura.
  2. In fiecare buzunaras asezi cate o bucata de slanina afumata.
  3. Adaugi in tava cu friptura putina apa, paharul de vin, condimentezi carnea cu cimbru, rozmarin si dai totul, asezi in tava si cateii de usturoi pisati si dai friptura la cuptor pentru circa 2 ore, avand grija sa o stropesti din cand in cand cu sosul format in tava.
  4. Pofta buna!

Pulpa de miel impanata