Ciorba de pui cu galuste - Retete Culinare

Ciorba de pui cu galuste


Iti trebuie:

  • 700 g aripioare de pui
  • 2 cepe
  • 1 praz
  • 5 cartofi
  • 1 pastarnac
  • 2 morcovi
  • 2 oua
  • 250 g gris
  • marar
  • patrunjel
  • 100 g pasta de tomate
  • 2 l apa
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Speli bine aripioarele de pui si la pui la fiert in apa rece cu un praf de sare.
  2. Cand incepe sa fiarba elimini spuma care se formeaza.
  3. In acest timp, cureti legumele si le toci marunt.
  4. Dupa ce ai curatat toata spuma, adaugi in ciorbita si legumele.
  5. Condimentezi cu sare si piper si lasi sa fiarba la foc mic.
  6. Intre timp pregatesti galustele astfel: bati ouale spuma cu un praf de sare, adaugi grisul in ploaie si amesteci energic, iar la final adaugi o lingura de unt sau de ulei si continui sa amesteci energic pana cand obtii un aluat de compozitia unor clatite.
  7. Dupa 30 de minute dupa ce ai adaugat legumele, cu ajutorul unei linguri umede adaugi in ciorba galustele formate, adaugi si pasta de tomate si lasi sa fiarba in continuare la foc mic.
  8. Inainte ca ciorbita sa fie gata presari deasupra patrunjel si marar tocate marunt si acoperi ciorba cu un capac pentru a se intrepatrunde aromele.
  9. Pofta buna!

Ciorba de pui cu galuste

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Ciorba de pui cu galuste "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Ciorba de pui cu galuste - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.