Cotlete de miel in paine - Retete Culinare

Cotlete de miel in paine


Iti trebuie:
  • 8 cotlete de miel
  • 6 linguri ulei de masline
  • 3-4 catei de usturoi zdrobiti
  • boia
  • sare
  • piper
  • condiment vegetal
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 legatura usturoi verde
  • 1 legatura marar
  • 1 legatura patrunjel
  • rozmarin
  • 1 paine neagra rotunda, pe vatra
Pentru sos iti trebuie:
  • 4 linguri smantana
  • 1 legatura tarhon verde
  • 1/2 legatura patrunjel verde
  • sare
  • piper
  • 1 lingura faina
  • 1 lingurita otet
Pregatesti asa:
  1. Speli bine cotletele de miel si le pui la marinat intr-un amestec format din: ulei, usturoi pisat, condimentele mentionate mai sus si verdeata tocata in bucati.
  2. Lasi carnea la marinat acest amestec circa 2 ore.
  3. Dupa ce carnea s-a marinat, o pui la rumenit si o lasi pana cand se rumeneste frumos pe ambele parti.
  4. Dupa aceea, adaugi 1 ceasca de apa si lasi sa fiarba la foc mic circa 30 de minute.
  5. Intr-un alt vas pui 1 lingura de ulei la incins si adaugi lingura de faina in ploaie.
  6. Amesteci energic, stingi cu zeama din vasul in care a fiert carnita, pui otetul, tarhonul tocat marunt si smantana.
  7. Condimentezi cu sare si piper si iei vasul de pe foc.
  8. Tai painea deasupra cu ajutorul unui capac si scoti miezul cu ajutorul unei lingurite.
  9. Asezi carnea in paine, cu sosul in care a fiert, pui deasupra sosul de tarhon, acoperi cu o folie si asezi painea intr-o tava pe care o dai la cuptor timp de 40 de minute.
  10. Cand e gata, presari deasupra patrunjel verde tocat marunt.
  11. Pofta buna!

Cotlete de miel in paine

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Cotlete de miel in paine "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Cotlete de miel in paine - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.