Tocana de miel - Retete Culinare

Tocana de miel


Iti trebuie:
  • 700 g carne de miel
  • 2 cepe
  • 1 ardei gras
  • 2 linguri bulion
  • 1 lingurita boia dulce
  • 1 legatura patrunjel
  • cimbru verde
  • sare
  • piper
  • 4 linguri ulei
  • 8 cartofi
  • 2 oua
Pregatesti asa:
  1. Speli bine carnea de miel, o tai cubulete si o pui la fiert in apa rece cu un praf de sare si lasi sa fiarba pana cand se inmoaie bine carnea.
  2. Intr-o tigaie, pui uleiul la incins si adaugi ceapa tocata marunt, cartofii taiati in cubulete si ardeiul gras tocat cubulete.
  3. Dupa ce a fiert si carnea o adaugi si pe ea alaturi de legume sa se caleasca impreuna ( avand grija sa pastrezi zeama in care a fiert carnea ).
  4. Dupa ce s-au calit legumele si carnea le pui pe toate in vasul cu zeama in care a fiert carnea si le lasi sa fiarba circa 30 de minute.
  5. Condimentezi cu sare, piper, boia dulce, adaugi bulionul si amesteci bine.
  6. Pui din nou la fiert si lasi pana cand toate ingredientele sunt fierte.
  7. Bati ouale, le adaugi in tocanita si dai din nou vasul pe foc.
  8. Condimentezi tocanita cu cimbru verde tocat marunt, patrunjel verde tocat marunt si mai dai pe foc circa 2 minute.
  9. Pofta buna!

Tocana de miel


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Tocana de miel "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Tocana de miel - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.