Tocanita de ciuperci cu orez - Retete Culinare

Tocanita de ciuperci cu orez

Iti trebuie:
  • 500 g ciuperci
  • 2 cepe rosii
  • 2 linguri ulei de masline
  • 2 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • boia
  • 4 rosii
  • 200 g orez
  • 2 cuburi concentrat de legume
Pregatesti asa:
  1. Cureti cepele, le toci marunt si le pui la calit in 2 linguri de ulei de masline.
  2. Speli ciupercile, le toci dupa preferinte si le adaugi in tigaia cu ceapa, in momentul in care aceasta devine sticloasa.
  3. Condimentezi cu sare si piper.
  4. Toci marunt cateii de usturoi, ii adaugi in tocanita si lasi pe foc.
  5. Iei tigaia de pe foc, adaugi o lingurita de boia dulce, amesteci energic pentru a se amesteca bine si pui totul din nou la foc, avand grija sa adaugi si o cana de apa.
  6. In acest timp, alegi orezul, il speli bine si il pui la fiert in apa cu doua cubulete de concentrat de legume.
  7. Revenim la tocanita. Dupa 15-20 de minute, adaugi in tocanita rosiile curatate de coaja si date pe razatoare si mai lasi pe foc circa 10 minute.
  8. Servesti tocanita de ardei cu garnitura de orez.
  9. Pofta buna!

Tocanita de ciuperci cu orez

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Tocanita de ciuperci cu orez "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Tocanita de ciuperci cu orez - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.