Paste cu sos de branza - Retete Culinare

Paste cu sos de branza

Iti trebuie:
  • 400 g paste
  • 400 ml smantana pentru gatit
  • 1 lingura ulei
  • sare
  • piper
  • 1 cubulet de unt
  • 50 g gorgonzola
  • 100 g branza brie
  • 50 g parmezan
  • 150 g mozzarella
Pregatesti asa:
  1. Pui pastele la fiert in apa cu un praf de sare si o lingura de ulei.
  2. Lasi pastele sa fiarba timpul indicat pe ambalaj.
  3. Pentru sos, topesti untul intr-o tigaie.
  4. Adaugi smantana lichida si amesteci usor.
  5. Dai branzeturile pe razatoare si le adaugi usor peste smantana, avand grija sa amesteci usor si flacara de a aragaz sa fie data la nivelul minim.
  6. Amesteci usor in sos si lasi pe foc pana cand branzeturile se topesc si sosul devine omogen.
  7. Servesti pastele cu sosul de branza, iar deasupra presari putin parmezan.
  8. Pofta buna!

Paste cu sos de branza

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Paste cu sos de branza "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Paste cu sos de branza - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.