Piept de pui cu sos de lamaie - Retete Culinare

Piept de pui cu sos de lamaie


Iti trebuie:

  • 10 felii piept de pui
  • sare
  • piper
  • ulei de masline
Pentru sos iti trebuie:
  • 1 galbenus de ou
  • 2 lamai
  • 100 g unt
  • sare
  • piper
Pentru garnitura iti trebuie:
  • 6 cartofi
  • sare
  • piper
  • verdeata tocata marunt
Pregatesti asa:
  1. Se bat usor feliile de pui, se condimenteaza cu sare si piper si se pun pe un gratar incins si stropit cu ulei de masline.
  2. Se lasa pieptul de pui sa se rumeneasca frumos pe ambele parti.
  3. Pentru sos, se pune jumatate din cantitatea de unt cu un ou intr-un vas la bain marie.
  4. Se amesteca energic si se adauga si restul de ou.
  5. Se condimenteaza sosul cu sare, piper, se adauga zeama de la cele doua lamai si coaja rasa si se amesteca energic.
  6. Pentru garnitura, se curata cartofii, se taie cubulete potrivite ca marime si se pun la fiert.
  7. Dupa ce au fiert, se condimenteaza bine cu sare, piper si se asezoneasca cu verdeata tocata marunt.
  8. Servesti pieptul de pui la gratar cu sos de lamaie deasupra si cartofii natur ca si garnitura.
  9. Pofta buna!

Piept de pui cu sos de lamaie

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Piept de pui cu sos de lamaie "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Piept de pui cu sos de lamaie - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.