Supa crema de ciuperci - Retete Culinare

Supa crema de ciuperci


Iti trebuie:
  • 700 g ciuperci
  • 2 morcovi
  • 2 cepe
  • 4 catei de usturoi
  • 2 linguri de faina
  • 1 radacina patrunjel
  • 1/2 telina mai mica
  • 1 ardei
  • 2 rosii
  • 2 linguri de unt
  • 2 l supa de legume
  • 300 ml smantana lichida
  • sare
  • piper
  • crutoane de paine
Pregatesti asa:
  1. Toci cepele marunt si le pui la calit in 2 linguri de ulei de masline.
  2. Intre timp, toci ciupercile si le adaugi si pe ele alaturi de ceapa.
  3. Toci marunt usturoiul si il pui la calit alaturi de ceapa si ciuperci.
  4. Condimentezi cu sare si piper si lasi 2-3 minute sa se caleasca impreuna.
  5. Adaugi apoi cele doua linguri de faina si amesteci bine.
  6. Adaugi peste si supa de legume, amesteci usor si lasi sa fiarba totul la foc mic.
  7. Intre timp, cureti celelalte legume, le toci si le adaugi si pe ele la fiert in supa.
  8. Condimentezi supa cu sare si piper si lasi sa fiarba la foc mic.
  9. Dupa ce au fiert legumele, lasi supa sa se racoreasca putin si bagi totul in blender pana cand se formeaza o crema fina.
  10. Dupa aceea, pui din nou pe foc supa crema si adaugi usor smantana lichida, amestecand usor.
  11. Separat, topesti untul intr-o tigaie.
  12. Toci marunt 4-5 ciuperci, le toci marunt si le pui la calit in unt.
  13. Condimentezi cu sare si piper, si lasi ciupercile cateva minute pe foc.
  14. Cand ciupercile au scazut, le adaugi in supa crema de ciuperci si lasi supa crema inca 2 minute pe foc.
  15. Servesti supa crema de ciuperci cu crutoane.
  16. Pofta buna!

Supa crema de ciuperci


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Supa crema de ciuperci "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Supa crema de ciuperci - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.