Ciorba de praz - Retete Culinare

Ciorba de praz

Iti trebuie:
  • 700 g praz
  • 1 ceapa
  • 2 morcovi
  • 1 telina
  • 50 g orez
  • 2 linguri ulei
  • bors magic (20g)
  • 1 legatura leustean
  • sare
Pregatesti asa:
  1. Cureti prazul, il speli si-l tai rondele subtiri, apoi il inabusi 5 minute in ulei amestecat cu o cana de apa.
  2. In acest timp ceapa, morcovii si telina, le cureti, le tai marunt si le adaugi peste praz impreuna cu orezul spalat.
  3. Torni 3 l de apa, potrivesti de sare si il lasi sa fiarba 30 de minute.
  4. Cand toate sunt fierte acresti cu bors magic si mai lasi ciorba pe foc 7-8 minute.
  5. La final presari leusteanul tocat.
  6. Merge de minune cu ardei iute!

Portii: 3-4 portii
Pregatire: 10 minute
Fierbere: 25 minute
Bucatarul te invata:
          Aceasta reteta este specifica Munteniei.

  	 Ciorba de praz


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Ciorba de praz "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


2 Raspunsuri la "Ciorba de praz" Ciorba de praz - Comentarii Reteta Culinara RSS

 
Alizee Nota: Retete Traditionale Romanesti - Nota MaximaRetete Traditionale Romanesti - Nota MaximaRetete Traditionale Romanesti - Nota MaximaRetete Traditionale Romanesti - Nota MaximaRetete Traditionale Romanesti - Nota Maxima Fara nota
foarte buna!

 
RALU Nota: Retete Traditionale Romanesti - Nota MaximaRetete Traditionale Romanesti - Nota MaximaRetete Traditionale Romanesti - Nota MaximaRetete Traditionale Romanesti - Nota MaximaRetete Traditionale Romanesti - Nota Maxima Fara nota
delicioasa !!!!!!!!!!!!!




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.
Noutati Bucatarul.ro