Pui cu ciuperci si smantana - Retete Culinare

Pui cu ciuperci si smantana

Iti trebuie:
  • 4 pulpe de pui
  • 250 ml supa de pui
  • 100 g unt
  • 150 ml vin alb demisec
  • 100 ml smantana de gatit
  • 15 ciuperci
  • sare
  • piper
  • 1 foaie de dafin
Pregatesti asa:
  1. Speli bine pulpele de pui, le tai in doua si le pui la prajit in unt.
  2. Condimentezi cu sare si piper si lasi sa se rumeneasca frumos.
  3. Dupa ce pulpele de pui s-au rumenit frumos pe toate partile, adaugi supa de pui si foaia de dafin si lasi sa fiarba totul la foc mic pana cand scade lichidul.
  4. Adaugi in tigaie vinul si mai lasi sa fiarba pentru cateva minute.
  5. Intre timp, cureti ciupercile, le toci julien si le pui la calit in 2 linguri de unt.
  6. Condimentezi cu sare si piper si le lasi cateva minute, pana cand scade lichidul din tigaie,
  7. Adaugi in tigaia cu pulpe, ciupercile calite, smantana lichida pentru gatit, amesteci bine si mai lasi la foc cateva minute ( la foc mic).
  8. Va recomandam sa serviti aceasta reteta cu o portie de mamaliguta sau cu o portie de paste!
  9. Pofta buna!

Pui cu ciuperci si smantana

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Pui cu ciuperci si smantana "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Pui cu ciuperci si smantana - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.