Rulada imbracata in aluat - Retete Culinare

Rulada imbracata in aluat

Iti trebuie:
  • 1 pachet aluat de foitaj
  • 250 g carne de porc
  • 250 g carne de vitel
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • sare
  • piper
  • 3 picaturi de sos picant
  • 1 ou
  • 100 g seminte de mac
Pregatesti asa:
  1. Se trece carnea de porc si cea de vitel prin masina de tocat de doua ori impreuna cu ceapa si morcovul.
  2. Se condimenteaza amestecul de carne cu sare, piper, picaturile de sos picant si se pun la calit pentru circa 10 minute in 2 linguri de ulei.
  3. Se desface aluatul de foitaj, se intinde putin cu sucitorul si se umple cu umplututra de carne.
  4. Se ruleaza, se unge cu un amestec de ou batut si un praf de sare, se presara deasupra mac si se da rulada la cuptor pentru circa 40 de minute.
  5. Pofta buna!

Rulada imbracata in aluat


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Rulada imbracata in aluat "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Rulada imbracata in aluat - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.