Vizitati Bucatarul.ro - http://www.bucatarul.ro - Articole, Sfaturi alaturi de cele mai interesante si apetisante Retete Culinare
Rulada imbracata in aluat
http://www.bucatarul.ro/retete-_6914_1_-Rulada-imbracata-in-aluat/Rulada-imbracata-in-aluat.html
Bucatarul.ro Logo
Prezentata de: Popescu Daniela
Data 26/03/2016
 
O reteta de aperitiv cald care se pregateste foarte usor si rapid! Pofta buna!

Iti trebuie:
  • 1 pachet aluat de foitaj
  • 250 g carne de porc
  • 250 g carne de vitel
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • sare
  • piper
  • 3 picaturi de sos picant
  • 1 ou
  • 100 g seminte de mac
Pregatesti asa:
  1. Se trece carnea de porc si cea de vitel prin masina de tocat de doua ori impreuna cu ceapa si morcovul.
  2. Se condimenteaza amestecul de carne cu sare, piper, picaturile de sos picant si se pun la calit pentru circa 10 minute in 2 linguri de ulei.
  3. Se desface aluatul de foitaj, se intinde putin cu sucitorul si se umple cu umplututra de carne.
  4. Se ruleaza, se unge cu un amestec de ou batut si un praf de sare, se presara deasupra mac si se da rulada la cuptor pentru circa 40 de minute.
  5. Pofta buna!

Rulada imbracata in aluat