Iepure la tava - Retete Culinare

Iepure la tava

Iti trebuie:
  • 1 iepure
  • 1 sticla de bere blonda
  • 4 felii de bacon afumat
  • 5 catei de usturoi
  • 2 crengute rozmarin
  • 3 foi de dafin
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Se portioneaza carnea de iepure si se aseaza intr-o tava unsa cu ulei.
  2. Printre bucatile de carne se aseaza feliile de bacon taiate cubulete.
  3. Se zdrobesc cateii de usturoi si se aseaza in tava impreuna cu foile de dafin si crengutele de rozmarin.
  4. Se condimenteaza cu sare si se aseaza boabe de piper in tava.
  5. Se pune in tava si berea, se acopera tava cu folie de aluminiu si se da la cuptor pentru circa 60 de minute.
  6. Inainte cu 20 de minute ca friptura sa fie gata, dai la o parte folia de aluminiu si lasi friptura sa se rumeneasca frumos.
  7. Pofta buna!

Iepure la tava

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Iepure la tava "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Iepure la tava - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.